Jump to content

Can't run codes


Guest
 Share

Recommended Posts

Have a 90 that won't let me run codes. When pressing off/temp up all lights come on for like 1/2 second and go back out. Tried repeatedly. Have been able to run them in the past so this is a recent problem. Also had brake lights stay on recently, tapping on relays solved that and have since changed relays. Otherwise car is near perfect. Suggestions???

Link to comment
Share on other sites

As a wild flyer ... disconnect the battery for a minute and if that doesn't work disconnect for an hour and with battery disconnected turn ignition on and step on the brakes to discharge anything that may be stored in capacitors. Good luck, ... Robert confused.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites

No luck on the batt. disc. Twice now the brake lights have refused to go off period. Change both relays on firewall since tapping on them seemed to work the first time. This time repeated pumping of brakes got them to go out. Gremlin?? or connection??

Link to comment
Share on other sites

I had a Grand Prix that did this. Try pulling back on the pedal. On mine it was the brake light switch, which is connected to the brake pedal. $21 at Checker.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...