Sign in to follow this  
2Shelbys

Front end lighting issue

Recommended Posts

Hello all,

None of the parking lights in the front end of my '91 are working. Everything else works including the front turn signals and cornering lights. Someone on Facebook said that there was an article about this in the Newsletter some time ago but couldn't remember when. Has anyone else had this issue and more importantly, cured it? I know the wires to them are black/yellow and green but I haven't gotten into this yet. Thanks in advance. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dumb question, but have you probed the connector to see if there is power and a good ground?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just started looking into it today. Both front side marker bulbs were bad. They work now. Both front park light bulbs are ok and I stopped there. Ill be testing for 12V and grounds on my next day off. I pulled the bumper to make it easier to get to everything, including getting WD-40 onto the front marker housing bolts. Very rusty but they came out ok.  

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok  One front one also burnt out and one socket was intermittent. I bent the center electrode to make better contact with the bulb and they all work now. 

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this