Sign in to follow this  
steveskyhawk

Where is my signature?

Recommended Posts


Benefits of AACA Membership.

Am working this but is very strange. See Gas Treatment in post #6 the sig is missing and in #11 it is is there

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe if you post from a mobile device (I use ForumRunner on my iPhone) it may not include your signature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try from a real computer ? I have seen iOS devices fail to render properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first post in this thread includes signature and was done via IPhone and the most recent was done via same phone and there is no signature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could it be that entering the post as a 'quick reply' is the issue? I'm just guessing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the past, I had a similar problem (image wouldn't show in signature). After 20 minutes of troubleshooting, I reformatted the signature and all is good. You may have a situation similar to a corrupt jpeg file; where the file sometimes will open. In which case when you can open a corrupt file, best to 'save as' the file using a different name.

I suggest first deleting one word, save the signature, go to a previous post to confirm your 'new' signature has changed. Then go back to your settings and re-type that word and save again. This may solve your problem. Or delete the image in your sig, save the sig, go back and re-insert your sig and save again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this