Jump to content

88' lesabre tach installation help..


Guest
 Share

Recommended Posts

I need to ask you guys a question about installing a tach I just bought. I have an 88 LeSabre with the Delco Ignition module. I have all the wires hooked up correctly according to instructions. I spliced into the White wire at Pin "E" on the ICM wire harness. But the Tach does not give a reading, it just sits at 0. My Haynes manual for the car states that the white wire at pin "E" is for a tach lead, but why does my tach not work with it? THis tach says it works on ALL ignition types from the earliest kinds, to cars that are 2002's. any help you could give would be greatly appreciated! thanks I'm just really stumped on this one..<BR> confused.gif" border="0 here is a link to a pic of the wire I"m using... (copy and paste, don't click it) <A HREF="http://www.geocities.com/dann8785/ICM2.jpg" TARGET=_blank>http://www.geocities.com/dann8785/ICM2.jpg</A> <P>it doesn't work with that wire, and that's apparently the wire I should use.. thanks everybody smile.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites

aparently the tach lead only puts out 6 volts, and my tach requires 12. anybody agree with this? Is there any kind of tach that will run off this lead?

Link to comment
Share on other sites

You might have some luck with MSD's tach adapter, P/N 8910. They have the same problem with some tachs when they use the white wire to trigger their ignition modules. You might try contacting them.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...