Jump to content

ABS QUESTION NEED HELP


Guest BREH
 Share

Recommended Posts

I checked out the brake test and it says if the pressure sensor is malfunctioning,{shutting off the pump before full pressure is obtained} none of the tests are valid! MY QUESTION IS HOW LONG SHOULD THE PUMP RUN TO BRING THE SYSTEM TO FULL CHARGE? Mine only runs a few seconds, only 3 to 5.I don't want to buy pressure switch and then find out I needed the pump,or an accumulator. My yellow ABS light comes on almost every time I put the brakes on & sometimes the red light comes on also,but goes out right away. Thanks for any help.

Link to comment
Share on other sites

Guest wally888

If you post the brake tests results here maybe someone can help.<BR> Read about listening for pump running and relays.

Link to comment
Share on other sites

AS Wally's brake test show, the pump runs for 35-45 seconds upon start up.<P>Looks like accumulator is number 1, pressure switch is number 2.

Link to comment
Share on other sites

THANKS!!!!!!!! Wally 888,Sahein,and Red Reatta Russ.I changed the accumulator today and like magic the amber ABS light goes out & stays out. Thank you all. grin.gif" border="0grin.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...