Search the Community

Showing results for tags 'engine problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Basics
    • Forum Basics
    • Forum Support
  • AACA GENERAL DISCUSSION
    • General Discussion
    • Meets and Tours
    • Cars For Sale
    • Cars Wanted
    • Parts For Sale
    • Parts Wanted
    • AACA Library
    • Photo and Video Forums
    • Our Cars & Restoration Projects
    • Technical
    • Garages, Trailers and Towing
    • Judging
    • Legislation
    • Junkyards
    • Memorabilia, Toys, Art, Clothing and Printed Material
    • Newsletter Editors and Webmasters
    • Commercial Advertisements
    • Speedsters
  • BUICK PRODUCTS
    • Buick - General
    • Buick - Introduce Yourself
    • Buick - Meets & Tours
    • Me and My Buick
    • Buick - Garages and Memorabilia
    • Buick - Photos and Videos
    • Buick - Buy/Sell
    • Buick - Pre War - Technical
    • Buick - Post War - Technical
    • Buick - Modified
    • Buick - Performance Group
    • Buick Reatta
    • Buick Riviera - Riviera Owners Association
    • Opel
    • BCA Directors Only
  • OLDSMOBILE PRODUCTS
    • Oldsmobile - General
    • Oldsmobile - Technical
    • Oldsmobile - Buy/Sell
    • Oldsmobile - 1897-1966
  • CHRYSLER PRODUCTS
    • Chrysler Products - General
    • Chrysler Products - Buy/Sell
    • Chrysler & DeSoto Airflow
    • Chrysler's TC by Maserati
    • Desoto
    • Dodge & Dodge Brothers
    • Dodge Trucks
    • Plymouth
  • FORD PRODUCTS
    • Ford Model T (and older)
    • Ford Model A
    • Ford and Mercury - 1932 to 1953
    • Ford, Edsel & Mercury - 1954 and Newer
    • Edsel
    • Ford Thunderbird
    • Lincoln & Zephyr
  • CLASSIC CAR CLUB OF AMERICA
    • CCCA - General
    • CCCA - Buy/Sell
    • CCCA - Tech Questions
  • GENERAL MOTORS PRODUCTS
    • Buick Forums
    • Cadillac & LaSalle
    • Chevrolet
    • Chevrolet & GMC Trucks
    • Oldsmobile Forums
    • Pontiac & Oakland
    • Pontiac Flathead Owners
  • DOMESTIC MAKES & MODELS PRODUCTS
  • OTHER VEHICLES
  • INTERNATIONAL MAKES & MODELS PRODUCTS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


Yahoo


Skype


Location:


Interests:


Biography

Found 1 result

  1. I have recently got my 1923-4-39 running and on the road (see previous posts and video) and have come across an issue that i'd like the clubs advice on. my Buick has been running well for the past few months, I run her every weekend with many smiles and thumbs up as I drive down PCH. Yesterday, when I fired her up she ran well for about 2 minutes, then sputtered down to running on 3 cylindres. I let her sit for a few minutes, fired her up again, and the same thing happened. I continued this cycle all day- hoping that she would somehow "fix herself". Well she hasn't. It is my #2 cylinder each time- runs smooth, craps out after about 2 minutes, let her sit fires up smooth- craps out to 3 cylinders. I am by no means a mechanic by any stretch of the imagination, a tinkerer at best. Changed the #2 plug, changed the #2 wires. What do you think it is, and where should I start? I'll keep the forum updated.