• 0
Sign in to follow this  
Highlander160

Odd loss of icons and the like?

Question

For the last several weeks I've noticed that my alert icons, some of the colored "blocks" by other's names, and untold various check boxes, click tabs and other things have gone to little square blanks. It's rather cumbersome, and I also notice I have to post photos as replies to my own ads vs a continuous topic. The search function also sometimes comes up "no topics found..." when I know the topic exists, which may be linked to what the heck's happening. Love the site, the people, this glitch makes for an annoying experience. I routinely dump my cache's and site stuff to remain in clean operation, and every other regular site I hang out on is operating fine so I'm fairly sure it's not me. Thanks in advance for your help, see y'all in PA...

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

What browser and operating systems are you using? I am using Chrome on a Windows 7 machine and have not seen this problem personally. 

Share this post


Link to post
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this