Sign in to follow this  
Followers 0
samster1

67 conti convert rear deck lid issue

3 posts in this topic

Hey Guys Back For Help

I had the hydraulics and relays restored in my 67 link conti convert approx 1 year ago...have not had any problems until yesterday..opened deck lid to put roof down and I noticed the top flap was hanging a little low on one side..when it came down it did not seal...I kept trying to lower it and it eventually sealed evenly in the down position..however, when i tried to raise the roof again the deck lid unscrewed and lifted about 4" and then stopped...now its just stuck there can't raise or lower....just hear clicking...now I do have a weak battery..there is a major drain and unless I remember to loosen battery cable battery gets real low..however still enough to turn car over...so not sure its battery related.....hydraulic or relay...how do I get the roof open to get at hydraulics..do I take back seat out and jump relays?

thanks

steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're at the point where the hydraulic pump should start running. The trip switch may not have made contact because it is out of adjustment. Hold the top switch in the up position and try lifting up on the deck lid and see if the pump starts. If not, it could be a bad pump, relay or switch. Try contacting the person who restored the hydraulics and relays.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Dave

It turned out to be a gear in the lift motor for top panel...Thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0