bradwig

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About bradwig

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Location:
    Chicago, IL

Recent Profile Visitors

124 profile views
  1. Rear brake line

    Ended up just going with some standard line from Autozone and bending it with the tools suggested. I'll have to get some pictures later but it actually turned out great! Thanks for all the help and suggestions from everyone!
  2. Rear brake line

    I've finally got the old rusty line loose and disattached. Any idea what diameter I'd be looking for when I start searching for the new one? Thanks again for the suggestions everyone.
  3. Rear brake line

    Thanks, will do. I'll let you know how it goes!
  4. Rear brake line

    Hello. Owner of a 1990 Reatta for a few years here. I honestly can't find any info on this topic so I'm hoping someone can help me out. The rear metal brake line that goes between the two back wheels on my Reatta has rusted out and is leaking. The problem is that I can't find a replacement for this piece anywhere I look. I can't be the only one this has happened to as I often hear these metal brake lines rusted out pretty fast on lots of GM stuff. How has anyone else dealt with this problem? Thanks for any and all help!
  5. Running lean

    That seems like it might be right Jon. I can hear a faint hissing coming from that area when I turn off the car. I'll post back here after I investigate it more tomorrow. Thanks!
  6. Running lean

    Yes, but since it's already revving itself while it idles it's difficult to note which rpm changes are from me spraying.
  7. Running lean

    Hello! First time posting here, so I analogize if this topic is a little off in any way. I bought a 90' Reatta a few months ago in pretty good shape and haven't has any issue until recently. I suspected it was running lean the last week or so and then when I got a "service engine soon" light and the code E044 I knew that was the issue. The problem is that I can't find this suspected vacuum leak despite my best efforts. A little bit of AC always comes out from my defroster vents, maybe it's somehow related?? Or maybe it's not a vacuum leak causing this at all? I'm just wondering if anyone has solved a similar issue or has any ideas. Either way, thanks a lot!